Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Αυτός ο Πατέρας δίνει Βιάγκρα στην νεογέννητη Κόρη του και την σώζει... Διαβάστε την απίστευτη αυτή ιστορία

H Annie Nilsson και ο σύζυγός της είχαν μόλις φέρει τη νεογέννητη κόρη τους, Elodie, στο σπίτι από το νοσοκομείο και ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν μαζί την καινούργια τους ζωή. Λίγο αργότερα όμως, παρατήρησαν πως το πρόσωπο και τα μάτια της είχαν αρχίσει να πρήζονται.

Σύντομα ξεκίνησε να κάνει εμετό και να έχει διάρροια. Επίσης δεν αναπτυσσόταν φυσιολογικά.


Όταν την πήγαν στον γιατρό, εκείνος την διέγνωσε με εντερική λεμφαγγειεκτασία. “Τα λεμφαγγεία της είχαν διαρροές κατά μήκος του εντέρου της και έτσι δεν τρεφόταν σωστά,” εξήγησε η Annie.


Ο γιατρός τους πρότεινε κάτι που τους φάνηκε πολύ παράξενο: η Elodie θα έπρεπε να παίρνει sildenafil, το ενεργό συστατικό του Viagra. Παρόλο που αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται ενάντια της στuτικής δυσλειτουργίας, είναι επίσης πολύ αποδοτικό ενάντια σε αγγειακά ή λεμφικά προβλήματα.


Δυστυχώς, η ασφάλειά τους δεν κάλυπτε το φάρμακο και η Annie δεν μπορούσε να καταλάβει το λόγο. Έτσι, για να βρουν τα χρήματα που χρειαζόντουσαν για την θεραπεία ξεκίνησαν μία σελίδα gofundme. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρώσει $6,000 και ο στόχος τους είναι τα $16,000.


Είναι πολύ κρίμα το ότι εκτός από τα προβλήματα υγείας, η οικογένεια αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα. Ελπίζουμε πάντως να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα και η κορούλα τους να γίνει γρήγορα καλά!

Πηγή: diaforetiko