Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Έξω φρενών η Στεφανίδου με τηλεφωνική παρέμβαση: «Άντε γεια! Κλείστε τον...» [Βίντεο]

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. Από τα θέματα που απασχόλησαν ήταν η εισβολή Χρυσαυγιτών σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα.

Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα της εκπομπής γονείς από το σχολείο, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί ήδη καταγγελίες για ξύλο και αδιαφορία της αστυνομίας, σχετικά με το συμβάν.

Στη συνέχεια λοιπόν κάλεσε τον κόσμο εάν υπάρχει άλλος που να θέλει να βγει στον αέρα και λίγο μετά είχαμε την παρέμβαση, που έμελλε να κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια. Ένας γονιός λοιπόν βγήκε επώνυμα και ζήτησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας ως η Χρυσή Αυγή δεν προκάλεσε κανέναν, αλλά αντίθετα υπήρχαν ΜΚΟ και αριστεριστές που προκάλεσαν.

Τότε η Τατιάνα Στεφανίδου αντέδρασε: «Ααα είστε Xρυσαυγίτης και πήρατε να υπερασπιστείτε αυτές τις πράξεις. Άντε γεια! Κλείστε τον παρακαλώ πολύ. Θα συνομιλήσω με τον Χρυσαυγίτη πήρε να υπερασπιστεί αυτή την πράξη; Κι ας με βρίσει η Χρυσή Αυγή όσο θέλει… ούτως ή άλλως το κάνει χρόνια, δεν με πειράζει».

Δείτε το διάλογο στο 2:39


Πηγή: peoplegreece, sdna