Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Βίντεο – ντοκουμέντο: Εξωγήινοι «ρουφούν» νερό από τη θάλασσα

Ένα μυστηριώδες βίντεο με ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που φαίνεται να «ρουφά» νερό από τη θάλασσα έχει εξάψει τη φαντασία των απανταχού συνομωσιολόγων.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στις ακτές της Αλγερίας φαίνεται ξεκάθαρα ένα παράξενο αντικείμενο να πετά στον ουρανό δίπλα ακριβώς από έναν υδροστρόβιλο. Αν και στα πλάνα δεν διακρίνεται ποια είναι η φύση του αντικειμένου, ωστόσο ειδικοί αναλυτές UFO φαίνονται σχεδόν σίγουροι, ότι κατέγραψαν εξωγήινους να ρουφούν νερό από τη θάλασσα!


Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο ανέβηκε στο κανάλι Secureteam10 στο YouTube, μάλιστα ένα από τα μέλη της ομάδας, ο Tyler Glochner εξηγεί, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, τους λόγους που πιστεύει ότι το βίντεο αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι: «Μερικοί από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι το ΑΤΙΑ ανέβηκε γρήγορα μέσα στα σύννεφα, λίγο μετά την εμφάνιση του υδροστρόβιλου» και προσθέτει ότι αυτός ο υδροστρόβιλος είναι πολύ περίεργος και διαφέρει πολύ από τους κλασσικούς υδροστρόβιλους που εμφανίζονται στην περιοχή.


Πηγή: newsbomb