Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η εξομολόγηση της Ντορέττας

Για τα παιδιά της, την καριέρα, τον έρωτα αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μίλησε η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου στο περιοδικό Adore της Θεσσαλονίκης. Η δημοφιλής ηθοποιός που διανύει

μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση αν θα έκανε παιδί εκτός γάμου.



Για το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού

«Δεν το σκέφτομαι αρνητικά το τρίτο παιδί. Ενδεχομένως στη ζωή μου να ήθελα να κάνω ακόμη ένα παιδί αλλά σε καμία περίπτωση τώρα δεν με απασχολεί αυτό το θέμα.»



Η σκέψη για τρίτο γάμο

«Δεν σκέφτομαι αρνητικά την έννοια του γάμου. Ο γάμος, άλλωστε, είναι μία σχέση. Όταν κάνεις παιδιά αλλάζει κάπως η ζωή, ο γάμος από μόνος του δεν αλλάζει τίποτα. Αν λοιπόν είμαι με έναν άνθρωπο και νιώσουμε και οι δύο την ανάγκη του γάμου, θα το σκεφτώ θετικά. Αυτά τα πράγματα έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τα σχεδιάσεις.»



Για το φλερτ

«Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχολογία των αντρών σε σχέση με αυτό. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα και το πρώτο βήμα θα κάνει και το τηλέφωνο θα σηκώσει και τηλεγράφημα θα στείλει και δορυφόρο και περιστέρι... Ένας άνθρωπος αν θέλει κάτι πραγματικά το κάνει. (...) Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να με κρατήσει άνθρωπος για καιρό αν δεν ερωτευτώ το μυαλό του.»
real.gr